На ТОТ росіяни вербують молодь до своїх фейкових медіа - ЦНС

На ТОТ росіяни вербують молодь до своїх фейкових медіа - ЦНС

Російська сторона активно створює фейкові місцеві медіа на тимчасово окупованих територіях з метою ізоляції  інформаційного поля.

Про це повідомляє пресслужба Центру національного спротиву (ЦНС).

Ці медіа, які отримують фінансування від Кремля, призначені "відтворювати голос місцевих жителів". Проте їх редакції повністю контролюються росіянами і були створені лише після захоплення регіону.

ЦНС також зазначає, що російська сторона використовує тактику створення медіашкіл з безкоштовним навчанням, щоб залучити молодь до своєї пропагандистської діяльності. Вони використовують бажання молоді стати відомими і незалежними від своїх батьків для набору кадрів у свої ряди.

В ЦНС закликають "не ставати на службу до ворога і не псувати своє життя". 

Як відомо, росія залучатиме підлітків до виробництва "шахедів". У ЦНС наголосили, що це черговий зухвалий злочин російського агресора - залучення неповнолітніх цивільних осіб до виробництва зброї. 

Очікується, що планова потужність виробництва дронів на рік складати 10 000 одиниць.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, ЗСУ завдали успішного удару по російському пункту управління мотострілецького полку у Бєлгородській області. Внаслідок ураження штабу було ліквідовано командира спецназу.

Головне