На ТОТ 100 000 російських робітників голосують на псевдовиборах президента рф

На ТОТ 100 000 російських робітників голосують на псевдовиборах президента рф

На тимчасово окупованих територіях України триває голосування на псевдовиборах президента рф у якому беруть участь 100 000 росіян. Про це повідомляє Центр національного спротиву.

"Вже за перші дні "проголосувало" 30%. Російські військові не приховували, що "голосували" символічно й просто розписувались за себе та інших", - зазначають у ЦНС.

Зараз триває голосування серед російських гастролерів, які приїхали на ТОТ працювати в адміністраціях, школах та лікарнях.

Їх бюлетені стануть підґрунтям для імітації високої явки на виборчих дільницях та будуть демонструватися у відеосюжетах росіян.

Нагадаємо, СБУ встановила особи двох пособників окупантів, які викрадали мешканців ТОТ Луганщини та катували їх, аби вони співпрацювали з росіянами. Про це повідомила пресслужба СБУ.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у Сумах з-під завалів рятувальники дістали тіло загиблої людини. Про це повідомляє пресслужба ДСНС. 

Відомо, що пожежа та розбір завалів на місці прильоту триває вже понад 12 годин. В результаті російської агресії постраждали вісім осіб.

Головне