На Таврійському напрямку Сили оборони ліквідували 114 окупантів за добу

На Таврійському напрямку Сили оборони ліквідували 114 окупантів за добу

На Таврійському напрямку Сили оборони України ліквідували 114 окупантів за добу, ще 224 – поранені.

Про це повідомив Об'єднаний пресцентр Сил оборони Таврійського напрямку на сторінці у Facebook. Як зазначається, українські військові продовжують вести оборону на півдні та наступальну операцію на Мелітопольському напрямку. Вони знищують росіян, крок за кроком звільняють окуповані території та закріплюються на досягнутих рубежах.

Протягом минулої доби окупанти завдали трьох ракетних та 20 авіаційних ударів, провели 20 бойових зіткнень. До того ж, вони здійснили 855 обстрілів із застосовуванням танків, РСЗВ та ствольної артилерії.

Підрозділи ракетних військ та артилерії Сил оборони Таврійського напрямку протягом доби виконали 1057 вогневих завдань. Загальні втрати росіян склали 339 осіб, з них безповоротні - 114, поранені - 224 та один полонений.

Крім того, захисники знищили 52 одиниці військової техніки окупантів. Зокрема, п'ять танків, два ББМ, сім артилерійських систем та мінометів, 33 дрони, чотири одиниці автомобільної техніки та одну одиницю спеціальної техніки. Також було знищено три склади боєприпасів та один інший важливий об’єкт ворога.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше,

Головне