На Таврійському напрямку фіксується рекордна кількість окупантів, які здаються в полон, - Шершень

На Таврійському напрямку фіксується рекордна кількість окупантів, які здаються в полон, - Шершень

Рекордна кількість росіян здається в полон на Таврійському напрямку. Лище за минулу добу таких окупантів було 19, розповів в ефірі "Ми-Україна" речник об'єднаного пресцентру Сил оборони Валерій Шершень.

"Це вперше фіксується така велика кількість полонених саме в літній період і в час проведення наступальних дій угрупування "Таврія". Це вказує на низький морально-психологічний стан особового складу ворога та його демотивацію, а з нашої сторони - успіх", - наголосив він.

Шершень підкреслив, що втрати ворога пораненими та вбитими на цьому напрямку також дуже суттєві.

Нагадаємо, Шершень також розповів, що окупаційна армія застосувала батальйон “Ахмат-Восток” на одному з напрямків через великі втрати особового складу.

“Незважаючи на значні втрати російських окупаційних військ, особливо, коли йдеться про артилерійські засоби, тривають ворожі штурми на Мар’янському та Авдіївському напрямках. Даємо відсіч, не втрачаємо позицій”, – додав він.

Як писав "Ми-Україна" раніше, Франція анонсувала передачу Україні ракет далекого радіусу дії. У Кремлі відреагували на заяву французької сторони практично миттєво. Речник російського диктатора Дмитро Пєсков заявив, що "це рішення помилкове і може призвести до наслідків для української сторони".

Головне