На Таврійському напрямку ЗСУ знищили понад 450 окупантів

На Таврійському напрямку ЗСУ знищили понад 450 окупантів

На Таврійському напрямку Сили оборони знищили 456 окупантів та 19 одиниць ворожої військової техніки. Про це повідомив командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія", бригадний генерал Олександр Тарнавський.

Він додав, що один російський військовий здався у полон.

"Наші воїни стійко тримають оборону на авдіївському напрямку. Загальні втрати ворога склали 456 осіб. 1 окупант здався у полон", - йдеться в повідомленні.

Відомо, що російські окупанти завдали вісім авіаударів, провели 51 бойове зіткнення та здійснили 974 артобстрілів.

"Знищено 19 одиниць військової техніки. Зокрема, один танк, три ББМ, дві артсистеми, 12 БпЛА, одну одиницю спецтехніки. Ще 16 одиниць військової техніки ворога пошкоджено. Водночас, триває ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку", - заявив командувач", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що росія станом на 17 листопада вже втратила в Україні 316 760 солдатів. За минулу добу українські військові ліквідували ще 1 140 окупантів. Також Силами оборони було знищено 27 ворожих танків та 29 артилерійських систем. 

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, за добу на Таврійському напрямку підрозділи ракетних військ та артилерії Сил оборони протягом доби знищили три роти росіян та 17 одиниць їхньої військової техніки. Йдеться як про контрбатарейну боротьбу, так і про роботу по планових цілях, виявлених раніше.

Головне