На Таврійському напрямку ЗСУ знищили майже 400 росіян та 40 одиниць техніки

На Таврійському напрямку ЗСУ знищили майже 400 росіян та 40 одиниць техніки

На Таврійському напрямку українські захисники та захисниці за минулу добу, 2 січня, знищили майже 400 російських солдатів та 40 одиниць їхньої техніки.

Про це повідомив Об'єднаний пресцентр Сил оборони Таврійського напрямку на сторінці у Facebook. Як зазначається, загальні втрати ворога на цьому напрямку склали 386 осіб.

Водночас загальні втрати ворога у військовій техніці склали 40 одиниць. Зокрема, три бойові броньовані машини, шість артилерійських систем, два протитанкових ракетних комплекси, один станковий протитанковий гранатомет, 14 безпілотників, дев'ять автомобілів та п'ять одиниць спецтехніки.

Також було знищено один склад боєприпасів. Ще четверо російських окупантів здалися в полон, заявили в пресцентрі.

При цьому на Таврійському напрямку російська армія завдала 25 авіаційних ударів, провела 25 бойових зіткнень та здійснила 937 артилерійських обстрілів.

Нагадаємо, Збройні сили України на Авдіївському напрямку покращили своє тактичне положення південно-східніше Новобахмутівки. У зоні відповідальності оперативно-стратегічного угруповання військ “Таврія” на Авдіївському напрямку військові ЗСУ продовжують стримувати окупантів. Останні не полишають намагань оточити місто Авдіївка.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, за підсумками бойової доби 2 січня сукупні втрати російської армії у війні проти України зросли на ще майже 700 солдатів. Сили оборони України також утилізували сім бойових броньованих машин, 15 артилерійських систем та 36 дронів. Таким чином від початку повномасштабної агресії росії ворог втратив 361,5 тис. військових.

Головне