На Таврійському напрямку ЗСУ ліквідували ще 560 окупантів за добу

На Таврійському напрямку ЗСУ ліквідували ще 560 окупантів за добу

На Таврійському напрямку Сили оборони України ліквідували ще 560 російських окупантів за минулу добу, 18 грудня.

Про це повідомив Об'єднаний пресцентр Сил оборони Таврійського напрямку на сторінці у Facebook. Як зазначається, на цьому напрямку за добу  ворог завдав п'яти авіаударів, провів 70 бойових зіткнень та здійснив 631 артилерійський обстріл.

На Авдіївському напрямку (у зоні відповідальності оперативно-стратегічного угруповання військ “Таврія”) українські оборонці продовжують стримувати російських окупантів. Наразі ворог продовжує робити спроби з оточення Авдіївки. ЗСУ тримають оборону та завдають росіянам величезних втрат.

Українські військові відбили 11 атак окупантів в районах Авдіївки та 13 атак біля Сєверного, південніше Тоненького, Первомайського та Невельського, що на Донеччині.

На Мар’їнському напрямку Збройні сили України стримують окупаційне військо поблизу Новомихайлівки в Донецькій області. Там було відбито 13 атак. На Шахтарському напрямку росіяни при цьому наступальних дій не проводили.

На Запорізькому напрямку українська армія відбила 17 атак загарбників на захід від Новопокровки та Роботиного Запорізької області. На Мелітопольському напрямку також ЗСУ продовжують активні дії завдавати для завдання ворогу втрат в особовому складі та військовій техніці. Вони виснажують противника вздовж всієї лінії фронту.

За минулу добу на Таврійському напрямку було ліквідовано ще 560 окупантів. Крім того, було знищено 11 одиниць військової техніки, серед якої шість танків, одна ББМ, одна артсистема, один БпЛА та дві одиниці спецтехніки. Ще шість одиниць військової техніки росіян було пошкоджено.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, протягом минулої доби українські захисники загалом знищили 1140 окупантів

Головне