На Таврійському напрямку українські захисники знищели 112 одиниць ворожої техніки

На Таврійському напрямку українські захисники знищели 112 одиниць ворожої техніки

Протяом доби на Таврійському напрямку українські захисники знищили 112 одиниць техніки росіян,  загальні втрати ворога сягають 754 особи. Про це повідомив командувач Оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" Олександр Тарнавський.

"На Таврійському напрямку тривають активні бої. Сили оборони України продовжують ведення оборони, а також триває наступальна операція на Мелітопольському напрямку", - зазначив він.

Відомо, що за добу окупанти завдали один ракетний та 39 авіаційних ударів, провели понад 50 бойових зіткненнь, окрім того здійснили 930 артобстрілів.

"Загальні втрати ворога становили 754 особи. Знищено 112 одиниць військової техніки противника. Зокрема, 23 танки, 73 ББМ, 9 артилерійських систем, одну РСЗВ, 2 ПТРК, 8 БпЛА, 3 автомобілі та одиницю спеціальної техніки", - йдеться у повідомленні", - зазначив Тарнавський.

Нагадаємо, що на сході ворог не припиняє завдати вогневих ударів як по позиціях Сил оборони України, так і по цивільній інфраструктурі. 

Як повідомляли "Ми-Україна", тактика росіян на Лівобережжі не змінюється, окупанти намагаються втримати захоплені позиції, але ЗСУ їх звідти вибивають.

 

 

Головне