На Таврійському напрямку окупанти три доби поспіль активно завдають авіаударів

На Таврійському напрямку окупанти три доби поспіль активно завдають авіаударів

Упродовж останніх трьох діб російські загарбники завдавали авіаударів у зоні відповідальності оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія". Про це повідомив командувач ОСУВ "Таврія" Олександр Тарнавський. 

За минулу добу вдарили з авіації 41 раз.

Росіяни продовжують активні штурмові та наступальні дії – 51 за вчора. Кількість боєзіткнень тримається на рівні близько 50 за добу вже тиждень. Найгарячіше – на Авдіївському та Мар'їнському напрямках.

За минулу добу окупанти втратили в операційній зоні "Таврія" 485 осіб та 44 одиниці військової техніки: шість ББМ, три артсистеми, 23 БпЛА, а також російський пункт управління безпілотниками.

Нагадаємо, у тимчасово окупованому Мелітополі Запорізької області партизани підірвали росіян разом з технікою. Уражено ворожий автомобіль та четверо загарбників. Про це повідомили в Головному управлінні розвідки Міноборони України.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські окупаційні війська за перші два тижні 2024 року скинули на Авдіївку близько 250 авіабомб. Про це повідомив очільник Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін, інформує Радіо Свобода.

За його словами, армія рф частіше почала атакувати місто.

 

Головне