На Сумщині виникли проблеми із мобільним зв'язком, - Сумська МВА

На Сумщині виникли проблеми із мобільним зв'язком, - Сумська МВА

У Сумах через відсутність електропостачання виникли проблеми з мобільним зв'язком.

Про це повідомив у Телеграмі начальник Сумської МВА Олексій Дрозденко.

"Економимо мобільний трафік. Не перевантажуймо вежі звʼязку!" - закликав Дрозденко містян.

Раніше в МВА повідомили, що місто Суми та Сумський район залишились без електроенергії через теракти російських військових. Вимкнення називають тимчасовим та аварійним, наразі енергетики працюють над ліквідацією аварійної ситуації.

Містян просять зберігати спокій та довіряти офіційним джерелам, а також пам’ятати про причину такої ситуації — це терористичні акти російської армії.

ЩО ПЕРЕДУВАЛО

Через бойові дії та інші причини зранку 3 жовтня було знеструмлено 538 населених пунктів в Україні. На сьогодні енергосистема демонструє тенденцію до зростання споживання електроенергії. У зв'язку з обстрілами енергетичних об'єктів в інших регіонах, зокрема у Донецькій, Харківській, Полтавській, Чернігівській, Сумській, Дніпропетровській та Одеській областях, також було введено аварійні відключення. Влада закликає населення бути обережними та дотримуватись заходів безпеки.

"Вночі російські БпЛА атакували енергооб’єкти у кількох областях. Внаслідок влучань є пошкоджене обладнання і знеструмлені споживачі. Там, де дозволяє безпекова ситуація, вже тривають аварійно-відновлювальні роботи", -йдеться у повідомленні "Укренерго".

Нагадаємо, у ніч на 3 жовтня ворог запустив по Україні 105 "шахедів" з території рф та окупованого Криму. Атака тривала з 21:00 2 жовтня до 07:00 3 жовтня. Українські сили ППО збили 78 дронів над 15 областями. Один безпілотник змінив курс на Білорусь, а 23 були втрачені, ймовірно через дію засобів РЕБ.

Як писав "Ми-Україна" раніше, внаслідок нічного обстрілу російських окупантів на Дніпропетровщині пошкоджено промислове підприємство.

Головне