На Сумщині у ході зіткнення з російською ДРГ загинули п’ятеро бійців 117-ї бригади

На Сумщині у ході зіткнення з російською ДРГ загинули п’ятеро бійців 117-ї бригади

У Сумській області у ході боєзіткнення з диверсійно-розвідувальної групою окупантів загинули п’ятеро бійців 117-ї окремої бригади територіальної оборони. Про це повідомили у пресслужбі бригади.

"Охтирщина, Сумщина та Україна втратила гордих синів та захисників Батьківщини. Юрій Канівець, Андрій Цвик, Артур Білаш та Олег Стрижак, Станіслав Євтушенко на щиті повертаються додому. Всі вони загинули в бою з ворогом, до останнього захищаючи рідний край…" - зазначили у 117-й бригаді.

Також там висловили співчуття родинами загиблих.

"Особовий склад 117 бригади ТрО поділяє горе сімей загиблих та разом схиляє голову в глибокій скорботі. Вічна пам’ять і слава українським воїнам, який захищали Батьківщину та кожного з нас", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляли "Ми-Україна", у 128-й бригаді підтвердили загибель 19 бійців внаслідок ракетного удару окупантів по селу Зарічне у Запорізькій області під час заходів до дня Ракетних військ та артилерії. Згодом у ДБР заявили, що розпочали розслідування обставин загибелі військових 128-окремої гірсько-штурмової бригади.

Головне