На Сумщині російські диверсанти розстріляли брата та сестру

На Сумщині російські диверсанти розстріляли брата та сестру

У Сумській області зафіксовано жорстоке і цинічне вбивство брата та сестри з Хотінської громади, яке вчинила ворожа розвідувально-диверсійна група вранці, 27 січня.

Про це повідомляє Сумської ОВА.

Будинок жертв знаходиться у селі Андріївка, яке розташоване у 5-кілометровій прикордонній зоні.

"Вкотре звертаюсь до жителів 5-кілометрової зони з проханням про евакуацію. Цей процес вже триває не перший місяць, допомога надається на кожному етапі. російські терористи продовжують вбивати мирне населення. Евакуювавшись з небезпечних територій ви збережете своє життя", - підкреслив начальник Сумської обласної військової адміністрації Володимир Артюх.

Напередодні стало відомо, що у Києві в медичному закладі у пʼятницю 26 січня, помер один з постраждалих внаслідок ракетного обстрілу по спорткомплексу "Локомотива", який окупанти здійснили 23 січня. Чоловік знаходивмя в лікарні в комі.

За словами знайомих, він був колишнім спортсменом з пауерліфтингу. Регулярно відвідував спорткомплекс разом із друзями і близькими.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, уночі ворог завдав масованих обстрілів по місту Куп'янськ Харківської області. Через обстріли виникли чотири пожежі у двох житлових будинках та двох гаражах у Купʼянську.

Під час масованої ракетної атаки по Києву руйнувань зазнав спортивний комплекс "Локомотив", який знаходиться у столичному Солом'янському районі.

Головне