На Сумщині є влучання в обʼєкт залізничної інфраструктури, – Укрзалізниця

На Сумщині є влучання в обʼєкт залізничної інфраструктури, – Укрзалізниця

На Сумщині зафіксовано влучання в об'єкт залізничної інфраструктури. Атака призвела до пошкодження контактної мережі та будівель. Помічник машиніста отримав поранення і був госпіталізований, проте його життю нічого не загрожує.

Внаслідок відключень електроенергії в міських мережах деякі вокзали тимчасово залишилися без світла. Їх оперативно переведено на резервні генератори, і тепер вони функціонують як пункти незламності для місцевих жителів.

Рух поїздів, який було тимчасово призупинено через знеструмлення після масштабної ворожої атаки, вже відновлено. Всі рейси продовжують рух за допомогою резервних тепловозів.

Деякі вокзали, які також були знеструмлені через відключення у міських мережах, вже переведені на резервні генератори та використовуються як пункти незламності для містян.

Нагадаємо, у Житомирській області внаслідок російської ракетної атаки загинула жінка, є руйнування. Про це повідомив у Телеграмі начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у Житомирській області внаслідок російської ракетної атаки загинула жінка, є руйнування. Про це повідомив у Телеграмі начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко.

Головне