На Сумщині евакуйовано 12 дітей з територій, що обстрілюють росіяни

На Сумщині евакуйовано 12 дітей з територій, що обстрілюють росіяни

Правоохоронці провели успішну евакуацію шести родин з Краснопільської  громади на Сумщині, у яких загалом перебувало 12 дітей.

Про це повідомила пресслужба Національної поліції України.

Підрозділ “Білий Янгол” оперативно організував рятувальну операцію, вивізши шість сімей, у складі яких було шість дорослих і 12 дітей віком від чотирьох до 16 років.

“На тлі постійних обстрілів у Краснопільській громаді все більше родин погоджуються покинути свої домівки, аби вберегти життя”, - повідомили у поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Маріуполі залишається все менше місцевих мешканців

За їх інформацією, злагоджена робота команди та надійний транспорт допомогли доставити місцевих мешканців у безпечну зону.

“Для поліцейських кожна врятована дитина, кожна евакуйована родина - це перемога”, - йдеться у повідомленні. 

Нагадаємо, зі 101 населеного пункту у Сумській області через постійні обстріли росіян примусово евакуюють 497 дітей з родинами. Евакуація проводиться через безпекову ситуацію. Рішення ухвалив Координаційний штаб з питань проведення обов’язкової евакуації населення в умовах воєнного стану.

Як писав "Ми-Україна" раніше, близько 40-50% території Торецька досі утримують Збройні Сили України, тоді як решта перебуває під російською окупацією.

Головне