На Сумщині “Білі Янголи” продовжують рятувати людей з під обстрілів

На Сумщині “Білі Янголи” продовжують рятувати людей з під обстрілів

Підрозділ “Білий Янгол” у Сумській області продовжує евакуацію мешканців прифронтових районів, рятуючи їх від постійних обстрілів ворога. Нещодавно з Краснопільщини були вивезені чотири дітей, маломобільна жінка та двоє дорослих.

Про це повідомляє Національна поліція України. 

Обстріли мирного населення зі сторони російських окупантів на прикордонні не припиняються, змушуючи людей залишати свої домівки і шукати безпечні місця. Спільно з ювенальними поліцейськими, працівники підрозділу “Білий Янгол” успішно евакуювали мешканців Краснопільщини, забезпечуючи їх безпечний проїзд до більш мирних територій.

Поліція закликає мешканців прифронтових населених пунктів не наражати себе на небезпеку та активно користуватися можливостями евакуації. Безпека людей є найвищим пріоритетом у ці складні часи.

Нагадаємо,  в Куп'янській громаді на Харківщині станом на 6 жовтня залишається лише одна дитина після оголошення примусової евакуації дітей та їхніх родин, проведеної 15 вересня.

Як писали “Ми-Україна” раніше, президент України Володимир Зеленський нагородив військових Сил територіальної оборони державними нагородами, зокрема Золотою зіркою Героя України командира Юрія Жуковця.

Головне