На столичній Троєщині чоловік підірвав гранату, пошкодивши 11 автомобілів

На столичній Троєщині чоловік підірвав гранату, пошкодивши 11 автомобілів

У ніч на 29 червня на Троєщині, житловому масиві на лівобережжі Києва, стався вибух гранати. За даними правоохоронних органів, підозрюваного у скоєнні цього інциденту вже затримано. Чоловік, якого звинувачують у підриві вибухового пристрою, перебуває під вартою. Про це повідомила поліція Києва.

У нічний час до правоохоронців надійшло повідомлення про вибух у житловому районі. Розслідування показало, що причиною інциденту став підрив ручної гранати. Внаслідок вибуху зазнали пошкоджень 11 транспортних засобів, однак обійшлося без жертв серед населення.

За результатами оперативно-слідчих дій, підозру у скоєнні злочину висунуто 51-річному мешканцю цього району. Затримання підозрюваного проведено за місцем його проживання із залученням бійців спеціального підрозділу "Корд".

Під час проведення обшуку в помешканні затриманого правоохоронці виявили арсенал нелегальної зброї. Зокрема, було знайдено п'ять гранат та приблизно 40 набоїв різного калібру. На даний момент проводиться розслідування щодо походження виявленої зброї та боєприпасів.

Слідчі дії тривають для з'ясування всіх обставин інциденту та можливих мотивів підозрюваного. Правоохоронні органи продовжують роботу над справою для забезпечення повного та об'єктивного розслідування.

Нагадаємо, упродовж минулої доби на Донеччині внаслідок російських обстрілів загинули четверо цивільних, ще шестеро поранені. Про це повідомив глава Донецької ОВА Вадим Філашкін.

Як писали "Ми-Україна" раніше, президент Володимир Зеленський показав кадри повернення в Україну з російського полону ще десяти в'язнів Кремля. Як відомо, десятьох українців вдалося визволити з полону окупантів ввечері 28 червня.

Головне