На столичній Оболоні впав будівельний гусеничний кран: що відомо

На столичній Оболоні впав будівельний гусеничний кран: що відомо

В Оболонському районі Києва у понеділок, 9 жовтня, сталась надзвичайна ситуація на будмайданчику - на будівництві розв'язки впав будівельний кран, інформує КМДА. 

"Під час проведення робіт із реконструкції розв’язки на перетині вул. Богатирської та Полярної гусеничний кран втратив керування і перекинувся на території будівельного майданчика", - йдеться у повідомленні. 

Міська влада зазначає, що НС сталась через несприятливі погодні умови, а саме через сильний вітер.

photo_2023-10-09_10-37-56.jpg (84 KB)

Під час падіння кран пошкодив контактну тролейбусну мережу. У "Київпастрансі" повідомили про зміни руху курсування громадського транспорту:

  • тролейбусний маршрут №44 рухатиметься маршрутом тролейбусів №24;
  • автобусні №№41, 41-Д, 99 організовано наступним чином: вул. Полярна – вул. Богатирська – вул. Лук’яненка – вул. Зої Гайдай, а далі – за звичайною схемою;
  • тролейбуси №32 по що не ходитимуть.  

Нагадаємо, наприкінці вересня у Києві обвалився недобудований Дегтярівський міст на Шулявці. За вказаним фактом Генпрокуратура розпочала кримінальне провадження. Відповідальність за інцидент взяла на себе будівельна компанія.

Як писав "Ми-Україна" раніше, експерти продовжують ідентифікувати загиблих після удару по Грозі Куп’янського району, вже ідентифіковано 49 тіл загиблих жителів.

 

 

Головне