На Софійській площі запалили вогні на головній ялинці країни

На Софійській площі запалили вогні на головній ялинці країни

На Софійській площі запалили вогні на головній ялинці країни. 

Штучне дерево заввишки 12 метрів. Ялинку встановили і прикрасили за кошти меценатів. Тема локації − "Хоробрі серця", присвячена захисникам і захисницям. На верхівці Герб України.

Новорічне дерево у Києві прикрашають іграшки у формі блакитних та жовтих сердець. На верхівці герб України. Поряд з ялинкою обладнана фотозона у вигляді серця, яка також присвячена нашим захисникам. 

Нагадаємо, збройні сили України попередили громадян, що масові заходи на різдвяно-новорічні свята можуть стати ціллю ворога для бомбардувань чи ракетних обстрілів.

Відповідне повідомленні опублікувало Управління стратегічних комунікацій ЗСУ на сторінці у Facebook. У Страткомі закликали українців дотримуватись діючих обмежень. Вони стосуються проведення масових заходів у районах виконання бойових завдань. Особливо це важливо робити перед прийдешніми святами.

Як писали "Ми-Україна" раніше, головну ялинку Києва відкриють 6-го грудня, на День Святого Миколая. Встановлюватимуть новорічне дерево будуть о 17:00-18:00. Як і минулого року, прикрасять за рахунок меценатів та з дотриманням режиму обмеження використання електроенергії. Ярмарок та розваг на Софійській площі не планується. Крім того, комендантська година триватиме, як і зазвичай, з 00:00 до 05:00. 

 

 

 

Головне