На російському газосховищі в Саратові пролунав потужний вибух (відео пожежі)

На російському газосховищі в Саратові пролунав потужний вибух (відео пожежі)

Величезний стовп полум'я здійнявся в небо над російською Саратовською областю - газопровід у комплексі зберігання газу спалахнув, немов факел. Очевидці оперативно поспішили поділитися кадрами пожежі в соціальних мережах 15 червня.

За попередніми даними росЗМІ, надзвичайна подія могла статися через розгерметизацію газопроводу неподалік села Сторожівка. Відомо, що інцидент стався близько 15:10, нібито минулось без постраждалих.

Губернатор регіону Роман Бусаргін прокоментував, що причиною розгерметизації на газопроводі біля Сторожівки скоріше за все стала аномальна спека. Він запевнив росіян, що екстрені служби вже працюють на місці події.

"Наразі екстрені служби спільно зі спеціалістами працюють на місці. Газопровід перекрито. Прошу громадян зберігати спокій, фахівці працюють на місці та найближчим часом ліквідують спалах", — зазначив він у Telegram-каналі. 
 
Нагадаємо, у ніч проти суботи, 15 червня, Ростовська область рф зазнала атаки невідомих дронів. Як повідомив місцевий губернатор Василь Голубєв, у регіоні по ворожих безпілотниках нібито відпрацювала ППО, у уламки БпЛА буцімто впали на території проммайданчика та пошкодили нежитлову будівлю.

Як писав "Ми-Україна" раніше, керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони Кирило Буданов розповів деталі атаки на авіабазу "Морозовськ" в рф. За його словами, летовище було атаковане понад 70 дронами. На цій авіабазі розташовані десятки винищувачів-бомбардувальників Су-34, ГУР ще встановлює детальні наслідки "нальоту".

Головне