На росії палає науково-дослідний інститут, який розробляє радіоелектронні системи для армії (відео)

На росії палає науково-дослідний інститут, який розробляє радіоелектронні системи для армії (відео)

На росії спалахнула чергова пожежа. Цього разу вогонь охопив будівлю НДІ "Платан" у підмосковному Фрязіно, повідомляють росзМІ.

За попередньої інформацією, загоряння сталося на п'ятому-шостому поверхах, у кабінетах корпусу планування та проектування. Через вогонь на вищих поверхах виявилися заблоковані люди. Зокрема відомо про дев'ятьох людей на восьмому поверсі. Співробітники інституту кличуть на допомогу і махають руками, також вони вибивають вікна, щоб не задихнутися.

Як відомо, НДІ "Платан" це науково-дослідний інститут, який займається розробкою радіоелектронних систем для російської армії.

Нагадаємо, раніше Збройні сили України здійснили успішні удари по низці об'єктів нафтопереробної галузі та інших важливих цілях російської федерації. Зокрема були атаковані склад пально-мастильних матеріалів в Тамбовській області ворога, а також нафтобаза "Енемська" у Республіці Адигея.

Раніше Ми-Україна повідомляли, пасажири яхти у Греції вирішили розважитися та запустити феєрверки з борта, що призвело по масштабної пожежі у єдиному сосновому лісі на острові Ідра.

Головне