На росії ліквідували полковника армії рф, причетного до навчання операторів Shahed, - ГУР

На росії ліквідували полковника армії рф, причетного до навчання операторів Shahed, - ГУР

У місті Коломна Московської області 27 вересня було знищено полковника російської окупаційної армії, Коломєйцева Олексія Володимировича.

Про це повідомляє Головне управління розвідки МО України.

Окупанта вдалося знищити завдяки спецоперації місцевого руху спротиву кремлівському режиму у координації з ГУР Міноборони.

51-річний Коломєйцев очолював 924-й державний центр (в/ч 20924) безпілотної авіації Міністерства оборони рф, який спеціалізувався на підготовці фахівців з бойового застосування безпілотників, зокрема, "шахедів", а також персоналу для обслуговування БПЛА.

Він безпосередньо причетний до повномасштабного вторгнення росії в Україну та скоєння воєнних злочинів проти українського населення. 

Зокрема, ліквідація Коломєйцева стала результатом спецоперації місцевого руху спротиву кремлівському режиму в координації з Головним управлінням розвідки Міністерства оборони України.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, кіберфахівці Головного управління розвідки Міноборони з 23 по 26 вересня провели успішну операцію, під час якої були атаковані понад 800 серверів установ у різних регіонах росії.

Головне