На росії готуються заблокувати YouTube вже у вересні, – росЗМІ з посиланням на джерело в адміністрації Путіна

На росії готуються заблокувати YouTube вже у вересні, – росЗМІ з посиланням на джерело в адміністрації Путіна

Користувачі в росії можуть зіткнутися з проблемами доступу до YouTube найближчим часом. У російських ЗМІ з'явилися повідомлення про потенційне повне блокування популярного відеохостингу на території країни, яке може відбутися у вересні поточного року. 

За інформацією від "Ростелекому", користувачі YouTube в росії можуть очікувати поступового погіршення якості сервісу в найближчі місяці. Компанія прогнозує, що протягом липня та серпня відбуватиметься "деградація" роботи платформи.

Це означає, що в різних регіонах країни можуть виникнути різноманітні проблеми з доступом до відеохостингу. В одних місцях користувачі можуть зіткнутися зі значним уповільненням роботи додатку, тоді як в інших – з повними перебоями в доступі до сервісу.

Така ситуація створює невизначеність для російських користувачів YouTube і може суттєво вплинути на їхній досвід використання платформи. Це також може мати наслідки для контент-мейкерів та бізнесів, які активно використовують YouTube у своїй діяльності.

Нагадаємо, сьогодні відбулася інавгурація Гітанаса Науседи на посаду президента Литви на другий термін. Про це він повідомив на своїй сторінці в соцмережі X (Twitter).

Як писали "Ми-Україна" раніше, "Укрзалізниця" збільшує кількість поїздів, у яких будуть жіночі купе, з 1 серпня перевізник додасть ще чотири напрямки. Про це повідомили у пресслужбі компанії.

Головне