На Рівненщині зіткнулися два легковики: загинула трирічна дівчинка, ще восьмеро людей постраждали (фото)

На Рівненщині зіткнулися два легковики: загинула трирічна дівчинка, ще восьмеро людей постраждали (фото)

У Рівненській області сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода, в якій загинула трирічна дитина. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Національної поліції у Рівненській області.

Аварія сталася у неділю, 3 вересня, о 13:40.

"35-річний водій Opel Vectra виїжджав із узбіччя для виконання маневру розвороту у невстановленому місці. У цей момент сталося зіткнення із попутним легковиком Skoda Octavia під керуванням 27-річного жителя Сарненського району.

У салоні автомобіля Opel перебували водій, його 31-річна дружина та четверо дітей віком від року до шести - місцеві жителі. Трирічна дівчинка отримала травми несумісні із життям. Водій, його дружина та шестирічна донька - у тяжкому стані. Іще двох потерпілих дітей доставили до медзакладів із травмами різного ступеня", - йдеться у повідомленні.

Також в поліції додали, що постраждали і 27-річний водій та двоє пасажирів легковика Skoda - 38-річний житель Сарненщини та 48-річний волинянин. Їх також доставили до медичного закладу.

За фактом смертельного ДТП розпочато досудове розслідування за попередньою правовою кваліфікацією ч.2 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). У водіїв автомобілів правоохоронці відібрали біологічні зразки, а транспортні засоби - вилучили.

Як повідомляли "Ми-Україна", популярна українська блогерка Даша Квіткова потрапила у ДТП в Києві. Аварія сталася у неділю, 27 серпня, коли Квіткова їхала на виписку до своєї подруги у пологовий.

Головне