На Рівненщині посадовець військкомату постачав своєму керівництву амфетамін (фото)

На Рівненщині посадовець військкомату постачав своєму керівництву амфетамін (фото)

У Рівненській області викрили працівника військкомату, який постачав наркотики своєму керівництву. Про це повідомили у пресслужбі Офісу генерального прокурора.

За даними ОГПУ, незаконну діяльність організував майор - він забезпечував амфетаміном керівника районного військкомату.

"Підозрюваний придбав на чорному ринку психотропну речовину, розфасував у полімерний zip-пакет, помістив до упаковки з серветок та заховав у бампері автомобіля співмешканки свого шефа. Він прозвітував йому про виконану роботу через один із месенджерів. Після цього, районний воєнком вказав координати "закладки" своїй співмешканці, яка і забрала товар в обумовленому місці", - йдеться у повідомленні.

В Офісі генпрокурора додали, що тимчасово виконувачу обов’язків начальника відділу - начальнику відділення обліку мобілізаційної роботи Рівненського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Йому інкриміновано незаконне придбання, зберігання, перевезення з метою збуту та збут психотропних речовин у великих розмірах (ч. 2 ст. 307 КК України).

Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу. Також компетентні органи встановлюють причетність інших осіб до протиправної діяльності.

На Рівненщині працівник військкомату постачав своєму керівництву наркотики

Як повідомляли "Ми-Україна", оперативники Нацполіції перекрили міжнародний канал контрабанди наркотиків. Вони вилучили кокаїн на близько пів мільйона доларів США.

Головне