На Рівненщині 39-річна жінка у гніві ножем поранила свого чоловіка

На Рівненщині 39-річна жінка у гніві ножем поранила свого чоловіка

У населеному пункті Сарни на Рівненщині 39-річна жінка завдала тяжких тілесних ушкоджень своєму чоловікові і самостійно викликала швидку. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції Рівненської області.

“На Рівненщині у Сарнах між місцевим захмелілим подружжям стався конфлікт, під час якого 39-річна жінка розкладним ножем кілька разів вдарила свого 37-річного чоловіка. А потім сама викликала швидку”, - йдеться в повідомленні.

Лікарі оперативно прибули на місце події та надали потерпілому медичну допомогу. Чоловіка госпіталізували в хірургічне відділення. 

“У потерпілого діагностували проникаюче ножове поранення в ділянці легень. Після проведеного оперативного втручання його життю нічого не загрожує”, - зазначили медики.

Правоохоронці внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. 

Також вони вияснили, що 37-річний чоловік неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності за вчинення домашнього насильства щодо дружини.

Нагадаємо, що в Одесі 28-річний чоловік вбив людину, яка прихистила його на комендантську годину. 

Як писав “Ми-Україна” раніше, російські окупанти зізнаються, що вбивають українських полонених військовослужбовців після допитів. Зокрема, такі вбивства відбуваються “звірячим способом” – полоненим перерізають горло.

Головне