На Рівненщині у ДТП постраждали діти

На Рівненщині у ДТП постраждали діти

Між селами Мочулки та Деражне Рівненської області сталася аварія за участю автомобіля Volkswagen LT. Внаслідок ДТП травми отримали троє людей - 33-річна жінка та двоє її дітей, одне з яких немовля, а іншому дев'ять років. Про це повідомили у поліції.

За інформацією Головного управління ДСНС у Рівненській області, до приїзду рятувальників постраждалих з пошкодженого авто деблокували очевидці події.

Рятувальники, прибувши на місце, здійснили протипожежні заходи, відключивши акумуляторні батареї транспортного засобу.

Усіх постраждалих було доправлено до лікарні. Наразі поліція встановлює обставини та причини дорожньо-транспортної пригоди.

Внаслідок автопригоди піврічна дитина, пасажир автомобіля, загинув. Ще двоє пасажирів, 9 та 28 років, отримали тілесні ушкодження. Усі постраждалі – жителі Рівненської області.

За фактом ДТП слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Мова йде про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого.

Нагадаємо, масштабна дорожня пригода сталася на перехресті в районі Глілот поблизу Тель-Авіва, де вантажівка протаранила автобусну зупинку з людьми.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські війська нанесли удари FPV-дронами по Куцурубській громаді Миколаївського району. Внаслідок атаки загинув цивільний та було знищено службовий автомобіль поліції. 

Головне