На Рівненщині сталася смертельна ДТП, загинув правоохоронець

На Рівненщині сталася смертельна ДТП, загинув правоохоронець

У Рівненській області на трасі "Київ-Ковель-Ягодин" водій автоцистерни в'їхав у блокпост, в результаті загинув правоохоронець, ще один правоохоронець та військовий травмовані. Про це повідомила поліція Рівненської області.

"На Рівненщині автоцистерна врізалась у блокпост - загинув поліцейський, іще один поліцейський та військовий травмовані", - йдеться в повідомленні.

Відомо, що дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні близько 08:15 на трасі Київ-Ковель-Ягодин. Водій автоцистерни DAF, 64-річний житель міста Кременчук, з невстановлених поки причин врізався у блокпост на межі Рівненської та Житомирської областей.

Варто зауважити, що 28-річного кінолога та 27-річного військового госпіталізували до медичного закладу. За словами лікарів, потерпілі отримали тяжкі травми.

Водій транспортного засобу отримав незначні тілесні ушкодження, відповідно до огляду — тверезий. Слідчі затримали його у порядку ст. 208 КПК України.

Нагадаємо, що в Гайсинському районі Вінницької області сталася аварія за участю легковика та вантажівки, внаслідок якої загинули двоє дітей, віком п’яти і 16 років.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, на трасі Київ – Чоп у Львівській області сталася ДТП за участі автобуса та фури. За попередніми даними, в автобусі перебували військові.

Головне