На Рівненщині автомобіль влетів у блокпост: серед постраждалих є діти

На Рівненщині автомобіль влетів у блокпост: серед постраждалих є діти

Автомобіль на швидкості влетів у блокпост на Рівненщині. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди травмувалися четверо людей, зокрема двоє неповнолітніх. Про це повідомили у пресслужбі місцевої поліції. 

Як розповіли правоохоронцям медики "швидкої", аварія сталася ввечері 21 листопада у Сарненському районі на трасі "Київ-Ковель-Ягодин".

"Слідчо-оперативна група відділення №2 (смт Рокитне) на місці події з'ясувала, що 25-річний водій автомобіля "Citroën Jumpy", не врахував стан дорожнього покриття, не вибрав безпечної швидкості руху, проігнорував встановлені обмежувальні знаки та допустив наїзд на бетонні блоки блокпоста", - повідомили у поліції.

Також зазначається, що усі постраждалі отримали незначні тілесні ушкодження.

"У салоні перебувало четверо осіб - усі жителі села Лінчин колишнього Березнівського району. Пасажирів віком 13-ти, 14-ти, 20-ти та 23-х років доставили до лікарні. Після надання медичної допомоги їх відпустили", - йдеться у повідомленні.

Крім того у поліції наголосили, що водія автомобіля після ДТП перевірили на ознаки алкогольного сп'яніння, однак не виявили таких.

Знімок екрана 2023-11-22 о 14.24.56.png (1.86 MB)

Знімок екрана 2023-11-22 о 14.25.00.png (2.73 MB)

Як повідомляли "Ми-Україна", станом на 12:00 22 листопада по всій Україні сталося кілька десятків аварій, в яких загинули троє людей та понад 50 постраждали. Більшість цих аварій сталися через негоду, спричинену першим снігом.

Головне

Інавгурація російського диктатора Володимира Путіна, яка має відбутися 7 травня, є спробою створити ілюзію законності майже довічного перебування при владі цієї людини, заявили в МЗС.