На Прикарпатті поліцейський насмерть збив 16-річного хлопця

На Прикарпатті поліцейський насмерть збив 16-річного хлопця

У Івано-Франківській області сталася трагедія, коли поліцейський, керуючи автомобілем, скоїв наїзд на підлітка, що призвело до його смерті.

Повідомлення про цей випадок надійшло від обласного управління Національної поліції.

Інцидент стався близько 22:20 в п'ятницю в селі Ценява Коломийського району. Водій автомобіля "BMW", який не перебував на службі, на неосвітленій ділянці дороги скоїв наїзд на хлопця. Від отриманих травм 16-річний підліток загинув.

Поліція підтвердила, що їхній працівник, який був за кермом, був тверезий, що було підтверджено під час перевірки на місці події.

Наразі поліція проводить службове розслідування цієї ДТП, і Державне бюро розслідувань порушило кримінальну справу.

Нагадаємо, 20 вересня, у Києві викрали автівку з місця аварії, поки правоохоронці оформлювали ДТП.

У поліції розповіли, що двоє нетверезих чоловіків викрали автівку з місця ДТП, поки патрульні оформлювали протокол про аварію. Їх затримали за декілька кварталів.

Подія сталася приблизно опівночі на вулиці Великій Васильківській, звідки на лінію 112 надійшло повідомлення про ДТП. Прибувши на місце, інспектори з’ясували, що зіткнення сталося між Volkswagen Caddy та Skoda Fabia. Остання стояла на певній відстані від місця ДТП, оскільки не змогла зупинитися одразу після зіткнення.

Під час спілкування з учасниками події правоохоронці почули, як автомобіль Skoda раптово завівся та розпочав рух, проте водій цієї машини перебував поряд з інспекторами.

Тоді патрульні кинулися наздоганяти автомобіль-утікач і зупинили його за декілька кварталів. У салоні перебували двоє невідомих чоловіків з ознаками алкогольного сп’яніння. Власник автівки сказав, що бачить цих людей уперше. Поліціянти затримали обох чоловіків.

Як писав "Ми-Україна" раніше, в МЗС розповіли про підсумки візиту Зеленського в Канаду.

Головне