На Прикарпатті є влучання в інфраструктурний об’єкт, - ОДА

На Прикарпатті є влучання в інфраструктурний об’єкт, - ОДА

Російські військові влучили в інфраструктурний об'єкт в Івано-Франківській області під час однієї з найбільш комбінованих атак по Україні, яку було здійснено 26 серпня. Про це повідомила очільниця місцевої ОДА Світлана Онищук. 

"Троє людей постраждали, їм надається медична допомога. Інформація щодо руйнувань уточнюється", - зазначила вона.

Посадовиця додала, що сили протиповітряної оборони успішно знищили декілька ворожих цілей над областю.

Як відомо, вночі та вранці 26 серпня Україна пережила черговий масований ракетно-дроновий удар. В цілому ворог випустив по Україні понад 100 ракет та майже сотню дронів. Постраждало 15 областей, є загиблі та поранені. Ключова ціль противника полягала в ураженні енергетики. Росіяни атакували декілька енергетичних об’єктів на Львівщині, два - на Київщині, також зафіксовані влучання в критичну інфраструктуру на Вінниччині, Запоріжжі, Рівненщині та Сумщині. Від удару сьогодні постраждала також і Київська ГЕС.

Нагадаємо, молдовська державна компанія Moldelectrica повідомила про перебої в енергосистемі країни після масованої атаки росії на критичну інфраструктуру України. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, за оцінкою військового експерта Олексія Гетьмана, росіяни використали близько третини ракет, які встигли накопичити від 8 липня. Він не виключає другу хвилю ракетних ударів, яка може відбутися навіть сьогодні.

Головне