На Полтавщині розслідують обставини смерть чотирьох осіб

На Полтавщині розслідують обставини смерть чотирьох осіб

У Київському районі Полтавській області правоохоронні органи розслідують обставини смерті чотирьох осіб в одній із кімнат гуртожитку.

Про це повідомила пресслужба Головного управління Національної поліції Полтавщини. Як зазначається, повідомленні від медиків поліція отримала у понеділок, 23 жовтня, близько 17:00.

На місце прибула слідчо-оперативна група поліції територіального підрозділу та слідчі і криміналісти обласного Головного управління. Таким чином було встановлено, що померлими є троє чоловіків, двоє з яких віком 22 роки, один - 23 років, та дівчина віком 18 років. Під час візуального огляду ознак насильницької смерті на тілах усіх чотирьох осіб не було виявлено. Для встановлення причини загибелі всі тіла були направлені на судово-медичну експертизу. 

Внаслідок цього слідчий підрозділ поліції, під процесуальним керівництвом Полтавської окружної прокуратури, вніс відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за кваліфікуючими ознаками частини 2 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Це передбачає процедура в таких випадках. 

Наразі слідство встановлює обставини та причини смерті молодих людей.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, в Одеській області застрелився депутат Шабовської сільської громади Одеської області Василь Тимофєєв.

Головне