На Полтавщині протягом кількох днів сталося чотири масштабні пожежі: площа загорання 180 га

На Полтавщині протягом кількох днів сталося чотири масштабні пожежі: площа загорання 180 га

У Полтавському районі протягом кількох днів сталося чотири великі пожежі. Три з них вже локалізовані, на четвертій тривають роботи. Пожежі охопили 180 га території.

Про це повідомив начальник Полтавської ОВА Філіп Пронін.

Протягом кількох днів у Полтавському районі сталися чотири масштабні пожежі, які охопили територію загальною площею 180 га. За словами Проніна, три з пожеж наразі локалізовані, а рятувальні бригади працюють над ліквідацією ще одного осередку загоряння.

Для боротьби з вогнем залучено 450 рятувальників та 80 одиниць техніки. Внаслідок одного з масштабних пожеж постраждало 26 житлових будинків та 24 господарчі споруди. Місцевим мешканцям надається необхідна допомога, а ситуація знаходиться під контролем.

Нагадаємо, у Харківській області досі активні 14 осередків займання. Найкритичніша ситуація склалася в селі Андріївка Ізюмського району.

Як писали “Ми-Україна” раніше, на Кіровоградщині затримано організатора шахрайської схеми, який ошукав родичів загиблих військовослужбовців на 1,1 мільйонів гривень, використовуючи фальшиві донати на ЗСУ.

Головне