На Полтавщині четверо поліцейських відсторонені від служби через справу із знущанням над підлітком

На Полтавщині четверо поліцейських відсторонені від служби через справу із знущанням над підлітком

Через бездіяльність поліції, яка не відреагувала на звернення батьків потерпілого хлопчика, четверо правоохоронців відсторонені від виконання службових обов’язків.

Про це повідомляє Офіс Генерального прокурора. 

“Органи прокуратури Полтавської області здійснюють процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом насильницьких дій сексуального характеру, не пов’язаних із проникненням в тіло, вчинені щодо особи, яка не досягла чотирнадцяти років (ч. 4 ст. 153 КК України)”, - йдеться у повідомленні. 

Правоохоронці працюють над фото та відеоматеріалів, які були оприлюднені в соціальних мережах, що підтверджують вчинення злочину. Підозрюваними є троє осіб, серед яких неповнолітні.

Окрім того, прокуратура ініціювала службове розслідування щодо дій поліцейських, які не внесли відповідну інформацію до Єдиного реєстру досудових розслідувань після звернення батьків потерпілого.

Наразі четверо працівників поліції відсторонені від виконання службових обов’язків, а слідчі дії продовжуються під керівництвом Полтавського районного управління поліції.

Як писали “Ми-Україна” раніше, група дослідників виявила близько 1700 видів стародавніх вірусів, вік яких сягає 41 000 років в льодовиках Гімалаїв.

Головне