На польському кордоні відновив роботу пункту пропуску "Устилуг - Зосин"

На польському кордоні відновив роботу пункту пропуску

У пункті пропуску "Устилуг - Зосин" 22 вересня відновлено оформлення осіб та транспортних засобів. Про це повідомила Державна прикордонна служба України (ДПСУ).

Станом на 12:30 оформлення осіб та транспортних засобів у пункті пропуску “Устилуг - Зосин” відновлено. Проте здійснюється у сповільненому режимі у звʼязку з оформленням осіб на портативних компʼютерах”, - написала ДПСУ.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Є тенденція до зменшення незаконного перетину кордону, - ДПСУ

Нагадаємо, прикордонники попередили про ускладнення руху на кордоні з Польщею. Як зазначили у Державній прикордонній службі України, ускладнення руху транспорту можливе через ремонтні роботи у пункті пропуску "Рава-Руська - Гребенне". Попередньо, ремонтні роботи триватимуть до кінця листопада 2024 року.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, впродовж наступних двох тижнів буде обмежено рух транспорту на кордоні з Угорщиною. У Державній митній службі України заявили, що обмеження впроваджують через ремонт дорожнього покриття у пункті пропуску "Чоп - Захонь". Через обмеження можливі затримки з оформленням та пропуском через кордон.

Головне