На Покровському напрямку ЗСУ відбили 29 російських атак, ще 19 боєзіткнень тривають

На Покровському напрямку ЗСУ відбили 29 російських атак, ще 19 боєзіткнень тривають

Від початку доби на лінії зіткнення зафіксували 128 бойових зіткнень, російська армія намагається використати перевагу в живій силі, техніці та підтримку з повітря. Про це повідомили в Генштабі ЗСУ.

"29 атак українські захисники вже відбили, ще 19 боєзіткнень тривають. Ситуація складна. Сили оборони докладають зусиль для недопущення просування противника в глибину нашої території", - йдеться у повідомленні.

Генштаб налічує 13 "безуспішних" російських штурмів на Курахівському напрямку: загарбники намагалися просунутися біля Красногорівки, Георгіївки, Побєди, Парасковіївки та Костянтинівки.

На Придніпровському напрямку окупанти не полишають спроб вибити Сили оборони з позицій на лівобережжі Дніпра. Всі шість атак російських окупантів зазнали невдачі.

На Лиманському напрямку за день російські війська шість разів безуспішно атакували українських захисників в районах Невського та Серебрянського лісу. На цей час продовжуються три боєзіткнення поблизу Греківки та Невського. Схожа ситуація також на Торецькому напрямку, де окупанти сім разів атакувати поблизу Шумів, Торецька і Нью-Йорка. Чотири боєзіткнення завершились, бойові дії тривають.

Нагадаємо, в росії знову повідомили про атаку невідомих безпілотників на Краснодарський край. Вибухи було чутно в районі міста Єйськ, селища Афіпське, Краснодара та села Яблонівське.

Про це пишуть низка росЗМІ.

Як писали "Ми-Україна" раніше, сили ППО збили чотири керовані авіаційні ракети у Кіровоградській та Херсонській областях. Про це повідомив командувач Повітряних Сил Микола Олещук.

 

 

Головне