На Покровський напрямок росіяни стягнули вже всі резерви, які мали, - Сергій Цехоцький

На Покровський напрямок росіяни стягнули вже всі резерви, які мали, - Сергій Цехоцький

На Покровському напрямку спостерігається значне посилення російських сил. Про це у ефірі "Ми-Україна" повідомив Сергій Цехоцький, офіцер 59-ї окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка.

Ворог вже задіяв усі наявні резерви, намагаючись досягти перелому в ситуації. Незважаючи на постійну ротацію особового складу, російські війська зіткнулися з проблемою вичерпання резервів на цьому стратегічному напрямку.

Хоча чисельність російських військ залишається значною, що вимагає інтенсивних зусиль з боку українських захисників, відсутність свіжих резервів може стати критичним фактором у подальшому розвитку подій. Російські сили продовжують чинити сильний тиск, але українські військові налаштовані не лише вистояти, але й перехопити ініціативу.

Ця ситуація підкреслює важливість стійкості та рішучості українських захисників у протистоянні ворожому натиску, а також відкриває можливості для потенційного перелому в ході бойових дій на цьому напрямку.

"Вони постійно проводять відвід свого особового складу. Все, що було в резервах, вони вже підтягнули. Резервів на напрямку практично немає. Їх (росіян - ред.) ще багато тут, доводиться інтенсивно працювати, але резервів немає у них. Вони реально тиснуть, але нам треба вистояти і перехопити ініціативу", - зазначив офіцер 59 окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка.

Нагадаємо, російські військові продовжують адаптувати свою тактику в спробах прорвати українську оборону. Про це у ефірі "Ми-Україна" повідомив Дмитро Кожубенко, офіцер секції планування бригади "Рубіж" Національної гвардії України.

Як писали "Ми-Україна" раніше, операція на Курщині виявила серйозні проблеми в російській системі оборони та настроях населення, що викликало занепокоєння у Кремлі. Про це у ефірі "Ми-Україна" повідомив Іван Тимочко, Голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ.

Головне