На передодні матчу Євро-2024 албанські вболівальники влаштували бійку серед фанатів

На передодні матчу Євро-2024 албанські вболівальники влаштували бійку серед фанатів

Албанські вболівальники влаштували бійку із сербами у німецькому місті Гамбург, інцидент стався за кілька годин до початку матчу Англія - Сербія.

Про це повідомили на сторінкі Євро-2024.

Інцидент стався на тлі напружених відносин між фанатськими групами під час підготовки до матчу Англія - Сербія. За інформацією поліції, конфлікт спалахнув після того, як албанські вболівальники напали на групу сербських фанатів, кинувши у них стільці, пляшки та інші предмети. Шість осіб було заарештовано в результаті зіткнення.

Матч Англія - Сербія вважається високим ризиком для громадської безпеки, і поліція розглядає різні заходи для запобігання подібним випадкам на стадіоні та у місті під час зустрічі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повний розклад матчів Євро-2024

Як повідомили у місцевій поліції, у одного зловмисника була кирка та коктейль Молотова. Спочатку його намагались зупинити за допомогою перцового балончика, після невдалої спроби поліція була вимушена застосувати зброю. Чоловіка було поранено в ногу, після чого затримали. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, Національна збірна України з футболу вже завтра ввечері, 17 червня, зіграє свій перший матч у рамках Чемпіонату Європи 2024 року.

Головне