На Одещині підліток намагався переправити вісьмох чоловіків за кордон

На Одещині підліток намагався переправити вісьмох чоловіків за кордон

На Одещині прикордонники затримали групу осіб, які намагалися незаконно перетнути кордон. Організатором групи виявився 16-річний підліток, який вербував клієнтів через телеграм-канал.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба України. 

Прикордонники Подільського загону на Одещині затримали групу порушників, які намагалися перетнути кордон через кукурудзяні поля поблизу села Великокомарівка в Роздільнянському районі, прямуючи до Молдови через Придністровський сегмент.

Для виявлення порушників прикордонники задіяли коптер з тепловізором, що дозволило швидко виявити групу втікачів. Незважаючи на вимоги зупинитися, чоловіки намагалися втекти, проте попереджувальні постріли зупинили їх.

Як з'ясувалося, організатором незаконного переправлення виявився 16-річний місцевий житель, який пропонував свої послуги через телеграм-канал за суму від 7 до 10 тисяч доларів США.

Щодо організатора направлено повідомлення до Нацполіції за підозрою в скоєнні злочину, передбаченого ст. 332 КК України. Затриманих чоловіків притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 204-1 та ст. 185-10 КУпАП, а справи передано до суду.

Як писали “Ми-Україна” раніше, військовослужбовці армії рф посеред дня здійснили обстріл селища Борова, що в Ізюмському районі Харківщини. Ворог застосував касетні боєприпаси проти цивільного населення.

Головне