На Одещині є поранені унаслідок нічного російського обстрілу

На Одещині є поранені унаслідок нічного російського обстрілу

Російські окупанти здійснили черговий напад на Одеську область із застосуванням дронів-камікадзе типу Shahed. Про це повыдомив голова Одеської ОВА Олега Кіпера.

Внаслідок атаки постраждали цивільні об'єкти та мирні мешканці.

В Одеському районі зафіксовано влучання в дев'ятиповерхівку, що призвело до пошкодження фасаду та вікон будинку. П'ятеро місцевих жителів отримали поранення, трьох з них довелося госпіталізувати.

Окрім того, на території недобудованого об'єкта виникла масштабна пожежа площею 400 квадратних метрів, яку рятувальникам вдалося оперативно загасити. Також зафіксовано пошкодження вікон в одному з медичних закладів міста.

Сили протиповітряної оборони України успішно збили 21 з 22 ворожих дронів. Окрім Одеської області, збиття безпілотників відбувалося також у повітряному просторі Вінницької та Київської областей.

Наразі правоохоронні органи документують усі наслідки чергового терористичного акту російських загарбників проти мирного населення України.

Нагадаємо, російські загарбники здійснили черговий воєнний злочин, обстрілявши геріатричний пансіонат у селі Степанівка Херсонської області. Про це повідомили в Херсонській обласній прокуратурі.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російська федерація завдала удару по Полтавській області у ніч проти 9 жовтня, використавши три балістичні ракети Іскандер-М/KN-23 з території Курської області.

Головне