На Одещині ДБР викрило спробу переправлення ухилянтів через кордон

На Одещині ДБР викрило спробу переправлення ухилянтів через кордон

Правоохоронця з Одеської області затримали за організацію каналу переправлення військовозобов'язаних чоловіків до Придністров'я.

Про це повідомляє Державне бюро розслідувань. 

Працівники ДБР у взаємодії з СБУ повідомили про підозру правоохоронцю, який намагався організувати схему нелегального переправлення чоловіків призовного віку до невизнаного Придністров’я. Схема була організована у вересні цього року, а за кожного “клиєнта” зловмисник брав 6,5 тисяч доларів США.

22 жовтня посадовця затримали під час спроби вивезти чотирьох військовозобов'язаних. Підозрюваному інкримінують незаконне переправлення осіб через державний кордон (ч. 3 ст. 332 КК України), що передбачає покарання до дев’яти років ув'язнення. 

Слідство триває, встановлюються учасники оборудки. Процесуальне керівництво управління Одеської обласної прокуратури.

Нагадаємо, мукачівський загін прикордонної служби провів рятувальну операцію на кордоні з Угорщиною. 29-річний мешканець Івано-Франківщини, який намагався нелегально перетнути кордон, опинився у скрутному становищі та був змушений звернутися по допомогу.

Як писав “Ми-Україна” раніше, колишня американська модель Стейсі Вільямс звинуватила кандидата у президенти США Дональда Трампа у домаганнях. За її словами, це сталося в Trump Tower у 1993 році.

Головне