На Нікопольщині внаслідок ворожого обстрілу загинув підліток

На Нікопольщині внаслідок ворожого обстрілу загинув підліток

У Нікопольському районі Дніпропетровської області внаслідок ворожого обстрілу загинув 16-річний підліток, його 22-річний брат знаходиться в тяжкому стані в медичному закладі. Про це в Telegram-каналі повідомляє очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

"Загинув 16-річний хлопець. Ще один, 22 років, у лікарні. "Важкий". Це наслідки ранкового удару росіян по Червоногригорівській громаді, що на Нікопольщині. Окупанти обстріляли її з артилерії", - написав він.

Відомо, що загиблий хлопець навчався у Дніпрі, вирішив приїхати в гості до бабусі. Підліток разом із братом повертався додому із церки, коли російські загарбники відкрили вогонь з артилерії.

"Вранці росіяни вдарили артилерією по селу Придніпровське. Загинув хлопець — 16 років. Його звати Ярослав. Він навчався у Дніпрі і приїхав до бабусі та родини на вихідних. Його брат Назар зараз у реанімації у важкому стані”, - написав заступник керівника ОП Олексій Кулеба.

Варто зазначити, що внаслідок російської агресії пошкоджено приватний будинок, господарську споруду, лінію електропередачі та газогін. Місцева влада надасть компенсацію сімʼї загиблого.

Крім того, співробітники медичного закладу, де перебуває постраждалий роблять все можливе, щоб врятувати життя хлопцю.

Нагадаємо, що армія російської федерації вчергове вдарила по Нікопольському району Дніпропетровської області, в результаті постраждали троє людей.

Як писали "Ми-Україна" раніше, противник атакував Дніпропетровську область безпілотником. Російський Shahed збили сили ППО.

Головне