На нафтобазі в окупованих Ровеньках сталася пожежа після повітряної атаки

На нафтобазі в окупованих Ровеньках сталася пожежа після повітряної атаки

У тимчасово окупованих Ровеньках у Луганській області прогриміли вибухи. На місцевій нафтобазі виникла пожежа, ймовірно, через атаку безпілотників.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

У соціальних мережах з'явилися фотографії з місця - видно полум'я на нафтобазі. Також повідомляється про можливу атаку безпілотників.

На даний момент офіційних коментарів від українських військових або представників окупаційної "влади" немає.

Проте у мережі опубліковані супутникові знімки нафтобази, які підтверджують можливий удар та подальшу пожежу на об'єкті.

Ровеньки окуповані з 2014 року. Населений пункт знаходяться приблизно за 115 км від лінії фронту і за 25 км від російсько-українського кордону.

Варто додати, що не лише на Луганщині цієї ночі чулись вибухи. У Курській області в ніч проти 12 жовтня працювала протиповітряна оборона. У місті Курчатов прогримів потужний вибух. На відео видно яскравий спалах у нічному небі, після чого чути гучний звук. Водночас в росії припускають, що це могло бути наслідком роботи ППО по БПЛА.

Як писав "Ми-Україна" раніше, російські окупаційні війська в ніч проти 12 жовтня обстріляли Запоріжжя. В результаті атаки поранено трьох людей, пошкоджено житлові будинки та виробничі приміщення.

Головне