На мітингу Трампа в Пенсильванії люди втрачали свідомість: експрезидент дивно відреагував

На мітингу Трампа в Пенсильванії люди втрачали свідомість: експрезидент дивно відреагував

Передвиборчий мітинг кандидата у президенти США Дональда Трампа у передмісті Філадельфії, штат Пенсильванія, 14 жовтня пішов не за планом - кілька людей у натовпі почали непритомніти через задуху.

Про це повідомило агентство Bloomberg.

Через 40 хвилин після початку виступу Трампа він був змушений перервати свою промову та покликати лікаря, оскільки один з глядачів у залі виставкового центру "Велика Філадельфія" почав втрачати свідомість.

"Це досить складно", - сказав Трамп.

Після того, як одного з учасників заходу вивели, Трамп відновив свою промову, але невдовзі ще одна людина знепритомніла.

Трамп підійшов до краю сцени запропонував організаторам відкрити двері, щоб впустити свіже повітря. Він також попросив увімкнути "Ave Maria" у виконанні Лучано Паваротті, поки лікарі надавали допомогу.

"Особисто мені це подобається… Ми втрачаємо вагу, ви знаєте, тепер ви втрачаєте вагу. Ми могли б зробити це, скинути чотири або п’ять фунтів", - заявив він.

Після того, як вивели другу людину із зали, Трамп вирішив не продовжувати сесію запитань і відповідей. Натомість експрезидент запропонував увімкнути більше музики для натовпу. На завершення він станцював під мелодії "YMCA", "Hallelujah" та "Nothing Compares 2 U.

"Ті двоє людей, які знепритомніли, були патріотами, і ми любимо їх, завдяки їм ми отримали гарну музику, чи не так?", - додав Трамп.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, Трамп закликав використовувати армію проти "внутрішніх ворогів" на виборах.

Головне