На Миколаївщині знищили бойову частину російської ракети з 300 кг вибухівки

На Миколаївщині знищили бойову частину російської ракети з 300 кг вибухівки

На Миколаївщині сапери знищили бойову частину російської ракети Х-59. Вона містила 300 кг вибухівки. Про це повідомляє пресслужба Головного управління Національної поліції у Миколаївській області.

Відомо, що крилату ракету збили бійці протиповітряної оборони під час відбиття однієї з ракетних атак росії. Невдовзі мешканці одного з населених пунктів регіону виявили її у полі.

Під час падіння вона розвалилася на фрагменти й не вибухнула. Авіаракета містила майже 300 кілограмів вибухівки.

Вибухотехніки поліції оглянули фрагменти ворожої ракети та у спеціально облаштованому місці знешкодили бойову частину шляхом підриву.

Зазначається, що у вівторок, 1 жовтня, росіяни запустили 32 ударні дрони "Шахед" з районів Приморсько-Ахтарська, Курська та Чауди (Крим).

Нагадаємо, що адміністрація президента США 1 жовтня заявила, що Іран готується до неминучої атаки балістичними ракетами на Ізраїль.

Як писали “Ми-Україна” раніше, військовослужбовці Армії оборони Ізраїлю здійснили серію ударів по південних регіонах Сирії, зосередившись на об'єктах ППО країни

Головне

Україна уважно та з тривогою стежить за ситуацією у Лівані після рішення Ізраїля розпочати наземну військову операцію на півдні країни, заявили у Міністерстві закордонних справ України.