На Миколаївщині вночі сили ППО знищили 14 "шахедів", – ОВА

На Миколаївщині вночі сили ППО знищили 14

Миколаївська область  у ніч з 6 на 7 серпня успішно відбила масований наліт ударних безпілотників. За інформацією місцевої ОВА, у небі на областю було ліквідовано 14 "шахедів". 

Внаслідок бойової роботи та падіння уламків виникло дві пожежі сухої трави на відкритих територіях у Миколаївському та Баштанському районах. Вогнеборці оперативно ліквідували загоряння. Повідомлень про постраждалих не надходило.

Крім того, 6 серпня о 20:40 ворог атакував акваторію Куцурубської громади FPV-дроном. Наступного ранку, 7 серпня, о 07:15, аналогічний безпілотник було спрямовано на місто Очаків. Внаслідок атаки на відкритій території виникла пожежа сухої трави, яку наразі ліквідовують. І в цьому випадку постраждалих немає.

Як відомо, повітряна тривога через атаку дронами-камікадзе у ниці районів триває від ночі і досі. Вибухи лунали у Сумській та Хмельницькій областях. ОВА повідомляли про роботу ППО. Місцеві канали зазначали, що під прицілом ворога був Старокостянтинів та Шепетівка. Там також працювали захисники неба.

Як писав "Ми-Україна" раніше, російське окупаційне військо за добу 6 серпня здійснило 564 обстріли Запорізької області. Вогонь вівся по дев'яти населених пунктах регіону, є загиблі та поранений. Ворожі обстріли вбили двох чоловіків у Пологівському районі та одного поранили. Внаслідок атак зруйновано житлові будинки та об'єкти інфраструктури - відомо про 14  випадків.

 

Головне