На Миколаївщині у ДТП загинула журналістка - ДБР проводить розслідування (фото)

На Миколаївщині у ДТП загинула журналістка - ДБР проводить розслідування (фото)

У Миколаївській області у ДТП загинула журналістка Ольга Левицька разом з чоловіком Сергієм. Наразі Державне бюро розслідувань проводить розслідування.

Про це повідомила пресслужба ДБР. Як зазначається, аварія сталась у неділю, 19 листопада, близько 18 години.

Військова автівка та легковик, за кермом якого перебувала журналістка Миколаївського медіаресурсу Ольга Левицька, зіштовхнулись на трасі поблизу села Єфремівка, що в Новобузькому районі. Журналістка та її чоловік від отриманих поранень померли в лікарні.

Було відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 415 КК України (порушення правил водіння або експлуатації бойової, спеціальної чи транспортної машини, що спричинило потерпілому тілесні ушкодження або загибель потерпілого). Йдеться про позбавлення волі строком до 10 років.

На місці ДТП працюють слідчі ДБР.

Нагадаємо, у селищі Козин, що у Київській області, біля ресторану "Тандир" стався напад на журналіста "Української правди" Михайла Ткача. Поліція відкрила провадження за фактом нападу на журналіста. Ткач відзнімав матеріал біля зазначеного ресторану, але, як тільки помітили, невідомі почали перешкоджати його роботі.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, Державне бюро розслідувань викрило військового, який втік з частини та публікував у соціальних мережах відео з провокативними заявами. У цій справо вже завершено досудове розслідування, тож скоро військовослужбовець постане перед судом. Співробітникам правоохоронних органів досить швидко вдалося встановити місце перебування військового та затримати його.

Головне

Інавгурація російського диктатора Володимира Путіна, яка має відбутися 7 травня, є спробою створити ілюзію законності майже довічного перебування при владі цієї людини, заявили в МЗС.