На Миколаївщині сталася ДТП за участі трьох транспортних засобів

На Миколаївщині сталася ДТП за участі трьох транспортних засобів

У Миколаївській області поблизу села Нечаяне сталася дорожньо-транспортна пригода за участі двох вантажівок та легкового автомобіля. Про це повідомляє Патрульна поліція.

Правоохоронці попередили водіїв, що рух цією ділянкою ускладнений. Українців закликають враховувати цю інформацію при плануванні поїздки.

"На автодорозі М-14 Одеса - Мелітополь - Новоазовськ, (біля села Нечаяне) сталася ДТП з двома вантажівками та легковим авто з перекиданням однієї з вантажівок та блокуванням обох смуг руху. Рух цією ділянкою ускладнений та можливий лише для легкового транспорту", - йдеться в повідомленні. 

Наразі на місці події працюють всі відповідні служби. Співробітники поліції здійснюють регулювання дорожнього руху.

Нагадаємо, що в Одеській області сталася дорожньо-транспортна пригода за участю легкового автомобіля та вантажівки, яка призвела до трагічних наслідків. Внаслідок аварії загинула дитина, а ще шестеро людей отримали поранення.

Як повідомляли "Ми-Україна", народний депутат від "Слуги народу" Ігор Копитін потрапив у дорожньо-транспортну пригоду на трасі "Київ-Одеса" поблизу Білої Церкви. Внаслідок аварії його та водія позашляховика з важкими травмами госпіталізували до медичного закладу. 

Головне