На Миколаївщині масштабна пожежа сухостою: вогонь перекинувся на житлові будинки

На Миколаївщині масштабна пожежа сухостою: вогонь перекинувся на житлові будинки

У місті Вознесенськ Миколаївської області через займання сухостою виникла масштабна пожежа, вогонь перекинувся на житлові будинки та господарчі споруди. Про це повідомила пресслужба ДСНС.

У Вознесенську загорівся сухостій. Полум'я швидко перекинулося по деревах на території будинків вздовж вулиці. Через поривчастий вітер і посушливу погоду вогонь охоплював сухостій, "перестрибуючи" із двору в двір.

Знищено одну господарську споруду, пошкоджено житловий будинок, ще одну госпспоруду та літню кухню. Вогнем було охоплено одразу вісім дворів. Рятувальникам вдалося врятувати п'ять житлових будинків.

Нагадаємо, у Дніпрі 4 липня оголошено днем жалоби за жертвами сьогоднішнього російського нападу. Міська влада прийняла це рішення у зв'язку з трагічними втратами серед цивільного населення внаслідок ворожої атаки. Про це повідомив очільник міста Борис Філатов.

Як писали "Ми-Україна" раніше, збройні сили рф цілеспрямовано руйнують сільськогосподарські угіддя на Донеччині. Зокрема, 2 липня зафіксовано два випадки обстрілу пшеничних полів у цьому регіоні. Про це повідомляє ГУ ДСНС у Донецькій області.

Головне