На Мелітопольщині партизани підірвали авто кадирівських бойовиків, - Федоров

На Мелітопольщині партизани підірвали авто кадирівських бойовиків, - Федоров

У Мелітопольському районі Запорізької області партизани підірвали автівку кадирівських бойовиків. Це сталось на минулих вихідних.

Про це повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров у своєму Telegram-каналі. Як зазначається, вибухи пролунав поблизу селища Мирне, яке перебуває під окупацією російських військ. За словами місцевих жителів, це була перестрілка.

Пізніше стало відомо, що перестрілка і справді сталась, повідомив Іван Федоров. Вона була між партизанами та кадирівськими бойовиками. Коли окупанти були в очікуванні підмоги, їхня автівка "Нива" несподівано вибухнула.

Авто вщент згоріло. Наразі кількість жертв цього інциденту невідома, її намагаються встановити.

"Не зважаючи на всі спроби окупантів придушити чи залякати рух опору на окупованих територіях ліквідація ворога відбувалася й відбуватиметься систематично", - наголосив мер Мелітополя у своєму каналі.

Нагадаємо, у Криму партизани виявили перекидання застарілої техніки окупантів, яка навряд чи обслуговувалась належним чином. Відомо, що ешелон із технікою прибув на розвантаження на залізничну станцію "Євпаторія-товарна". На думку партизанів, військові ресурси ворога закінчуються, а поразка окупантів стає лише питанням часу.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, агенти АТЕШ повідомляють, що після короткого періоду спокою в Джанкої прибули нові мобілізовані. За інформацією українського підпілля, новоприбулі направляються до військової частини, розташованої біля аеродрому, а потім - на передову лінію. Також партизани розповіли, що військові госпіталі на тимчасово окупованому півострові переповнені пораненими російськими військовими.

Головне