На Мар'їнському напрямку попри втрати російську піхоту женуть "на забій", - Штупун

На Мар'їнському напрямку попри втрати російську піхоту женуть

Росіяни не залишають спроб захопити Мар'їнку під свій контроль. Щодня ворог здійснює численні спроби штурмів, розповів в ефірі "Ми-Україна" речник пресцентру Сил оборони Таврійського
напрямку Олександр Штупун.

"Більш десятка щодобово фіксуємо. Не знаю, що вони там шукають, весь час зазнають втрат, але женуть піхоту просто на забій", - наголосив він.

Штупун додав, що Мар'їнка має для неабияку цінність.

"Вони не можуть її взяти з 2014 року . Це такий собі символ і на даний час, дивлячись на ситуацію на рівні бойового зіткнення - це єдина можливість для російської пропаганди заявити хоч про щось", - пояснив він.

Нагадаємо, у зоні відповідальності ОСУВ “Таврія”, зокрема в районі Мар’їнки окупанти здійснили понад 10 невдалих спроб витіснити наші підрозділи із займаних позицій.

В цілому на Таврійському напрямку втрати ворога ростуть другу добу поспіль. На вказаному відтинку фронту ворог намагається наступати, проте українські воїни дають йому гідну відсіч. В цілому за минулу добу окупаційне військо завдало 21 авіаційний удар, провело 19 бойових зіткнень та здійснило 819 обстрілів з танків і артилерії. Наступальна операція Сил оборони України продовжується.

Як писав "Ми-Україна" раніше, в австрійській Каринтії у вівторок, 19 вересня, в ДТП потрапив міжнародний рейсовий автобус, в результаті одна людина загинула, ще 20 осіб отримали поранення. Відомо, що серед пасажирів були громадяни України.

Головне